+46 (0)372 35000
Logga In
Engelska
Svenska

Hem

Talat utrymningslarm

Ljudsystem/Pro Audio

CCTV

Brandsäker kabel

Nödbelysning

Rackskåp

GDPR

Lediga tjänster


 

Account Manager med ansvar för ny affär på SAC Nordic AB

SAC Nordic är i en expansiv fas och behöver stärka organisationen med en Account Manager med ansvar för ett nytt expansivt affärsområde – ”Funktionsbevakning”. Funktionsbevakningstjänsten bevakar funktionaliteten på installerade system för talat utrymningslarm.

Fokus för rollen är att skapa ytterligare lönsam tillväxt för SAC Nordic.

Vi tror du bor antingen i Västra Götaland eller i Mellansverige. Du utgår från något av våra kontor beroende på var du bor. Du bearbetar nya kunder aktivt, tecknar avtal och ökar bolagets intäkter.

Ditt primära ansvar är:

 • Fullt ansvar för egna kunder och för affären: volym och lönsamhet.
 • Anskaffning av nya kunder – hunting.
 • Affärsutveckling mot egna kunder.
 • Aktivt marknadsföra och sälja in tjänsten Funktionsbevakning till framförallt de kunder som är relevanta. Vi tror de är bland annat fastighetsbolag, -förvaltare och möjligen stora hyresgäster.
 • Ansvar för att finna rätt marknadspris för tjänsten.
 • Vara delaktig i att vidareutveckla, strukturera och optimera hela processflödet kring tjänsten.
 • Initialt fokus på kunder i Svealand och Götaland.
 • Rapportering till Försäljningschef.
 • När affären växer stöd till andra Account Managers att för att öka geografin och volymerna.

För att lyckas i rollen förväntar vi oss att du arbetar självständigt och målorienterat. Genom metodiskt säljarbete bidrar du till bolagets tillväxt och trovärdighet som ledande leverantör av talat utrymningslarm med relaterade tjänster såsom Funktionsbevakning. Din personlighet är viktig – du skapar förtroende och möter både kunder och kollegor med respekt.

Vi letar efter en relationsbyggare med en stark säljbakgrund inom tjänsteförsäljning till fastighetsägare och fastighetsförvaltare. En säljare som har erfarenhet av rådgivande försäljning och förmåga att presentera en modern och flexibel lösning för att därigenom säkerställa hög kundnöjdhet och en långsiktig affärsrelation. Vi tror att du är duktig på att få kunden att välja SAC som leverantör och tar hand om kunden också efter leveransen.

Din profil:

 • Minst fem till sju års erfarenhet av säljerfarenhet inom brand, säkerhet eller service till fastighetsägare.
 • Dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning B2B
 • En affärsmässig inställning till försäljning och affärer
 • Intresse och förståelse för affärs- och marknadsutveckling.
 • En bakgrund inom bygg och entreprenad samt ett tekniskt intresse är extra meriterande
 • Du måste behärska svenska mycket väl i såväl tal som skrift. Engelska är meriterande. 

Vårt erbjudande:

Vi erbjuder dig ett utmanande jobb inom en mycket attraktiv och dynamisk affärssektor där du blir en viktig del av förändringsprocessen på marknaden inom säkerhetslösningar. Rollen som Account Manager på SAC Nordic innebär att du får arbeta mycket självständigt och med stora möjligheter att få en helt ny affär att växa. Du kommer att ingå i ett säljteam med mycket kompetenta kollegor i hela landet från Malmö till Skellefteå.

Är rollen som Account Manager din nästa utmaning?

Vill du vara med om att skapa en helt ny affär?

Önskas mer information kontakta Matti Myllymäki (Försäljnings- och marknadschef) telefon: 08 - 564 727 90

Sök i så fall tjänsten direkt, skicka oss ett personligt brev och CV på ansokan@sacnordic.com, dock senast den 15 oktober 2019. 


 

  
 
 
flo222
Övriga tjänster
SAC Nordic är inne i en stark tillväxtfas och vi är alltid intresserade av hungriga och duktiga medarbetare som gillar framåtanda och driv. Om du tror att du har rätt egenskaper för vårt företag är du välkommen att skicka oss ett personligt brev och CV på ansokan@sacnordic.com.
Notera att om du skickar in din ansökan godkänner du också att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

 

 
SAC Nordic AB, Prästtorpsvägen 16, S-341 51 Lagan, Sweden. Phone: +46 (0) 372 35000, fax: +46 (0) 372 30025, info@sacnordic.com