+46 (0)372 35000
Logga In
Engelska
Svenska

Hem

Talat utrymningslarm

Ljudsystem/Pro Audio

CCTV

Brandsäker kabel

Nödbelysning

Rackskåp

GDPR

Lediga tjänster

LAGERPERSONAL
Vi söker dig som har en positiv attityd, är ordningsam och har servicekänsla. Du bör tycka om att hjälpa andra, ha ett logistiskt tänkande och är en lagspelare som kan ta egna initiativ.
Du gillar att samarbeta likväl som att arbeta självständigt och är prestigelös inför de arbetsuppgifter du tar dig an. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem och har grundläggande datakunskaper.
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att köra truck och jobba på lager, kanske har du även erfarenhet av lastning och lossning, dock lägger vi stor vikt på personlig lämplighet. 
Truckkort och körkort klass B är krav för tjänsten.
Platsen är stationerad i Lagan.

Skicka oss ett personligt brev och CV på ansokan@sacnordic.com.

Kontakta Lagerchef Håkan Brandt för mer information.
0372-35961
 
 
SAC Nordic är ett ledande företag inom olika säkerhetslösningar som talat utrymningslarm, ljudanläggningar, PA, nödbelysning, brandsäker kabel, CCTV. För oss är kunden alltid i fokus och vi vill vara ditt trygga och självklara val för enkelhet, säkerhet och framtid.
 
flo222
Övriga tjänster
SAC Nordic är inne i en stark tillväxtfas och vi är alltid intresserade av hungriga och duktiga medarbetare som gillar framåtanda och driv. Om du tror att du har rätt egenskaper för vårt företag är du välkommen att skicka oss ett personligt brev och CV på ansokan@sacnordic.com.
Notera att om du skickar in din ansökan godkänner du också att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

 

 
SAC Nordic AB, Prästtorpsvägen 16, S-341 51 Lagan, Sweden. Phone: +46 (0) 372 35000, fax: +46 (0) 372 30025, info@sacnordic.com