+46 (0)372 35000
Logga In
Engelska
Svenska
> > Mixer & Zonmixer >> UAP88G2 Universal Audio Proc
UAP88G2 Universal Audio Proc

Fler bilder

UAP88G2 Universal Audio Proc

UAP88G2 Universal Audio Proc

Artikelnummer: 492404

Den digitala audio-processorn UAP är en mångsidig produkt som innehåller förförstärkare, gate, compressor-limiter, equalizers såväl som matrix och delay-funktioner i en enda enhet. Ljudprocessen kan helt programmeras för att passa kundens användingsområde. Installatörer kan välja de styrningar och bearbetningar av ljudet som de önskar för de olika in- och utgångarna från ett bibliotek i sin PC, med hjälp av den mjukvara som följer med UAP. När konfigurationen är färdig kan den laddas ner i UAP. Alla inställningar kan sparas i datorn för att laddas in i UAP närhelst man önskar.

Användarinterfacet innehåller 8 rattar på framsidan av UAP, vars funktioner fritt kan programmeras till de olika audio processerna i enheten (som ingångsnivå, utgångsnivå, eq, mixning m.m.). UAP kan också kontrolleras från ett annat system som Crestron, AMX eller PC med användande av den medlevererade mjukvaran. Detta program tillåter att man laddar upp en map eller bild, där man endast kommer åt de inställningar man önskar skall vara åtkomliga för användaren.

UAP har 8 balanserade ingångar för alla typer av ljudsignaler och 8 balanserade utgångar. Den är också utrustad med 8 ingångskontakter och 8 utgångskontakter. Dessa möjliggör aktivering av valfri in- eller utgång. Utgångskontakterna kan t.ex användas till att förbikoppla 100V volymkontroller eller att kontrollera extern utrustning.

UAP erbjuder den allra senaste teknologin för ljudstyrning och distribution, men är ändå extremt användarvänlig tack vare användar-interfacet. Alla dessa funktioner gör UAP till en ”allround”-produkt för ljudapplikationer där man önskar signalbearbetning, som kyrkor, auditorier, kongresscentra, nattklubbar, sportarenor och många andra offentliga platser.

    8 balanserade audio ingångar
    Phantommatning
    8 balanserade audio utgångar
    8 ingångskontakter NO
    8 utgångskontakter NO
    Heldigital (DSP)
    Programmering med PC
    Kontroll via RS232
    Fri programmering av de åtta rattarnas funktioner

L x W x D: 431 x 44 x 240 mm.

Skapa pdf

Liknande produkter

 
SAC Nordic AB
Prästtorpsvägen 16
341 51 Lagan
0372- 35 000
Stockholms kontoret:
Saldovägen 16
175 62 Järfälla