Funktionsbevakning

 

 

”Starta dagen med vetskapen om att din anläggning för talat utrymningslarm fungerar”

Fördelen är snabb och tydlig information till ER via e-post eller SMS efter ljudkontroll i anläggningen eller fel i anläggningen. SAC:s utrustning bevakar avvikelser och fel i realtid och behandlas efter felanmälan från ER under normal kontorstid 08:00-16:00, lunchstängt 12:00-13:00 eller via hemsidan /support. SAC:s supportavdelning bokar tid och efter platsbesök återkopplas status och eventuell åtgärd.

FUNKTIONSBEVAKNING

Tjänsten innebär information om anläggningens status i realtid via SMS eller e-post till en användare inom ER organisation. (OBS! Fungerar på de flesta system som finns på marknaden, ej fabrikatsbundet.)
Tabell: System kompatibla med SAC Servicetjänster 

Vid funktionsbevakning så startar vi utrymningslarmet vid en bestämd tid som vi har kommit överens om, t.ex. kl. 04:00 då det förmodligen är liten aktivitet i era lokaler. Då startar vi utrymningslarmet och mäter ljudtrycket i anläggningen och skulle det inte uppnå den uppsatta nivån så kommer det i rapporten som skickas på morgonen, t.ex. kl. 08:00, att informeras om att det är fel i anläggningen. Det finns även en felutgång från systemet som gäller generella fel som skickas till er om det händer något i systemet.

I tjänsten inkluderas följande

  • Status av anläggningen varje dygn efter överenskommelse.
  • Felövervakning.
  • Teknisk support via telefon

Fördelarna är framförallt att tjänsten möjliggör ett snabbt agerande på fellarm och kortar därmed tiden från larm till insats. Om din anläggning skulle indikera på något problem får ni ett samtal från någon av våra tekniker för snabbast möjliga åtgärd.

Vi kan erbjuda er tjänsten Funktionsbevakning separat eller tillsammans med Fjärrsupport, välj nedan för mer  information.

Funktionsbevakning          Funktionsbevakning + Fjärrsupport
       

Låter det intressant?

 

Hör av dig till mig direkt!

Carl Billton

Marknadschef

0372 - 35 973