Referenser

SAC Nordic har under åren fått förtroende hos flertal aktörer runt om i vårt land.
Nedan listar vi några av dem.

Grand Curiosa Hotel, Göteborg

Vi levererar talat utrymningslarm och pro audio till Lisebergs nya hotel i samarbete med Bravida och Rejlers. Läs mer om projektet och vår leverans här: Göteborgs gladaste plats växer.

Fabrikat: ASL, Yamaha

Universerum, Göteborg

Ett komplext utbyggnadsprojekt där utrymningslarm med talat meddelande i befintlig byggnad kopplas ihop med ny utrustning som monteras i utbyggnaden. Med den unika utformningen blir byggnaden ett nytt landmärke i Göteborg.

Fabrikat: ASL

Be-Ge HOCKEY CENTER , Oskarshamn

Vi har fått förtroendet att leverera Pro Audio system till Be-GE Hockey center i Oskarshamn. Detta var ett samarbete med Bose. Läs gärna Bose fina artikel om just detta projekt ”Case Study – Sport” .

Fabrikat: BOSE

ARLANDA, Stockholm

Vi har fått förtroendet att leverera talat utrymningslarm med utropsfunktion till Arlanda Flygplats.

Fabrikat: BOSCH

IVETOFTA SPARBANK, Bromölla

Ivetofta Sparbank i Bromölla har installerat ett soundmasking-system från SAC Nordic AB. Syftet med installationen är att minska risken för överhörning av samtal mellan personal och kund vid kassadisken, och vidare ut mot övriga kunder.

Lösning: Soundmasking

RINGHALS, Norr om Varberg

Vi har fått förtroendet att leverera talat utrymningslarm med utropsfunktion till Ringhals Kärnkraftverk. ASL Integra 30st, ASL Vipedia 13 st

Fabrikat: ASL

SAC ARENA – Ljungby Padel Club, Ljungby
Bröderna Aronsson letade efter ett säkerhetsföretag som kunde stämma in i deras visioner och under inledande samtal blev det klart att vi hade samma tänk. De ville ha den säkraste anläggningen när det gäller brand och tekniska funktioner, och vi såg en möjlighet att erbjuda våra bästa produkter.

”- Vi är glada och stolta över vårt samarbete med SAC Nordic, säger bröderna Aronsson. De kom in med samma energi som vi, de vill verkligen ligga i framkant.”

Vi fick förtroendet att leverera såväl utrymningslarm som nödbelysning.  Läs mer här.

Fabrikat: Talat Utrymningslarm FBT

IKEA
  • Älmhult
  • Borlänge
  • Uppsala
  • Uddevalla
  • Umeå
  • Valbo
  • Kalmar
  • IKEA Fynd Älmhult
  • IKEA kontor Malmö

Vi har fått förtroendet att leverera talat utrymningslarm med utropsfunktion till IKEA varuhus samt kontor runt om i Sverige

Fabrikat: BOSCH


NATIONALMUSEET, Stockholm

Vi har fått förtroendet att leverera talat utrymningslarm med utropsfunktion till Nationalmuseet, Stockholm

Fabrikat: ASL

TORP KÖPCENTRUM, Uddevalla

Vi har fått förtroendet att leverera talat utrymningslarm till Torp Köpcentrum, Uddevalla.

Fabrikat: ASL


Placeholder - galleria
EUROSTOP, Halmstad

Vi har fått förtroendet att leverera talat utrymningslarm med utropsfunktion till Eurostop, Halmstad.

Fabrikat: ATEIS

MÖLNDAL CENTRUM, Mölndal

Vi har fått förtroendet att leverera talat utrymningslarm med utropsfunktion till Mölndal centrum, Mölndal.

Fabrikat: ASL


Placeholder - lager
ICA LAGER, Hacksta

Vi har leverera talat utrymningslarm med utropsfunktion till ICA’s Lager i Hacksta och ICA lagret Långeberga i Helsingborg. Där använder vi oss av Bosch Praesideo system.

Fabrikat: BOSCH

RONNEBY AIRPORT, Kallinge

Ronneby Airport är en regional och militär flygplats i kallinge 8 km norr om Ronneby. Vi har fått förtroendet att leverera talat utrymningslarm samt musik och gateutrop till Ronneby Airport, Kallinge.

Fabrikat: ASL


NORDBY KÖPCENTRUM, Nordby i Strömstads kommun

Nordby köpcentrum ligger vid norska gränsen, med en yta på 80 000  m² . Vi har fått förtroendet att leverera 8 st Ateis enheter i redundant fiberring.

Fabrikat: ATEIS

Placeholder - galleria
BROMMA BLOCKS, Stockholm

Vi har fått förtroendet att leverera talat utrymningslarm med utropsfunktion till Bromma Block i Stockholm. Bromma Blocks är ett av Sveriges största köpcentrum men drygt 100 000 m² shoppingytor med ca 150 butiker

Fabrikat: ATEIS


Placeholder - arena
BALTISKA HALLEN, Malmö

Baltiska hallen är en sport- och evenemangshall i Malmö med kapacitet för 4000 personer. Vi har fått förtroendet att leverera talat utrymningslarm och arenaljud.

Fabrikat utrymningslarm: ASL

Fabrikat arenaljud: DAS

Hotel Draken

HOTELL DRAKEN, Göteborg

Clarion Hotel Draken – ett hotell som tydligt stärker Masthuggskajen i Göteborg som ett område med puls, kulturell dynamik och internationella intryck.

Fabrikat: ASL


MALMÖ ARENA, Malmö

Malmö Arena är en sport- och evenemangsarena med kapacitet för 13 000 personer. Malmö Arena har stått värd för vitt skilda evenemang som exempelvis Eurovision Song Contest, och Junior Hockey VM. Vi har fått förtroendet att leverera ett flertal utropsmöjligheter i Malmö Arenas fastighet.

Fabrikat: ATEIS

Placeholder - galleria
HERON CITY, Stockholm

Heron city är ett köpcentrum med en yta på 46 000  m² . Vi har fått förtroendet att leverera 23 st Ateis enheter i redundant fiberring.

Fabrikat: ATEIS


Placeholder - galleria
A6 CENTER, Jönköping

Vi har fått förtroendet att leverera talat utrymningslarm till A6 Center, Jönköping.

Fabrikat: BOSCH

Placeholder - Turning torso
TURNING TORSO, Malmö

Turning Torso är Sveriges och Nordens högsta skyskrapa belägen vid Lilla Varvsgatan i Västra Hamnen, Malmö. Turning Torso var vid färdigställandet Europas näst högsta bostadshus och världens första vridna skyskrapa. Vi har fått förtroendet att leverera ett avancerat Ateis lösning med många olika utrymningsscenarion.

Fabrikat: ATEIS


FRIENDS ARENA, Malmö

På Friends Arena har vi bytt ut elektronik och ljuskälla på 350 nödbelysningsarmaturer med piktogram. Vi har satt in vår S-Converter som är en smart produkt för de som vill uppdatera från traditionella lysrör i sina armaturer till LED. Klimatsmart och kostnadseffektivt.

Fabrikat: EFFEKTA

MIRUM GALLERI, Norrköping

Vi har levererat trådlös nödbelysning som fastighetsägaren kan fjärrövervaka och fjärrstyra, vilket bidrar till förenklad drift och underhåll av hela nödbelysningssystemet. På en hemsida så kan fastighetsägaren se status på alla armaturer, schemalägga lagstadgade tester som ingår i det systematiska brandskyddsarbetet och mer!

Fabrikat: EFFEKTA