Hörslingor! Ny agentur, nytt sortiment! 

oktober 13, 2021, kl. 17:18 CEST

Andreas Salomonsson

Den 11 oktober blev SAC Nordic officiell distributör för Opus Technologies. Samarbetet rör hörslingor och innebär att SAC får exklusiv rätt att leverera Opus sortiment i Sverige, vilket ökar vår förmåga att leverera installationsvänliga hörslingor till ett konkurrenskraftigt pris. 

I sortimentet finns allt inom perfierislingor, multiloop-slingor, portabla slingor och receptionsslingor samt ett brett sortiment av Interkom för receptioner. Alla produkter från Opus håller mycket god kvalitet vilket gör att vi kan erbjuda 5 års garanti på alla produkter, de har en kompakt design så att de är enkla att installera och sortimentet innehåller en bredd som gör att vi kan hjälpa till att anpassa lösningen för respektive projekt. Alla produkter är även anpassade för att installeras och driftas enligt gällande regler och normer i Sverige. 

Redan idag kan vi inom hörslingor erbjuda projektering, produkter, driftsättning och installationsunderlag som är enkla att förstå. Via samarbetet med Opus kommer vi fortsätta att förbättra vår förmåga att leverera lösningar och support i högsta klass. 

“Vi är mycket glada över vårt nya samarbete med SAC Nordic. Sverige har länge prioriterat tillgänglighet och säkerhet för personer med nedsatt hörsel och i SAC så har vi samarbetspartner som gör det möjligt för oss att leverera lösningar som tillgodoser alla marknadens behov. Vi vet att SACs lag är redo att tillhandahålla den tekniska supporten, utbildningen och träningen som behövs för att säkra effektiva och fungerande hörslingor. SACs långa erfarenhet och goda rykte gör att vi känner oss säkra i vårt val.” säger Clément Faréniaux som är partneransvarig på Opus Technologies. 

“Med värderingar som Erfarenhet och Innovation är Opus en samarbetspartner som passar oss som handen i handsken. Vi ser fram emot att jobba med vår nya partner för att leverera högkvalitativa lösningar med bästa totalekonomin för våra kunder”, säger Andreas Salomonsson, projektör av hörslingor. 

Sortimentet hittar du här!