Robust och pålitlig intercom i samarbete med Zenitel

maj 30, 2024, kl. 15:51 CEST

Vi är stolta över att meddela att vi nu är officiell återförsäljare av Zenitel i Sverige. Genom samarbetet med Zenitel förstärker vi vårt erbjudande med avancerade säkerhetskritiska kommunikationslösningar. Vi jobbar sedan tidigare med talat utrymningslarm från ASL som idag är en del av Zenitel-gruppen. Med det utökade samarbetet så inkluderar vårt sortiment nu även Zenitels pålitliga och robusta produkter inom intercom.

Intercom från Zenitel är utformat för att fungera i alla situationer och i sortimentet finns därför produkter som är slagtåliga, fungerar i extrem värme och extrem kyla, vattentäta, dammtäta och lätta att desinficera. Enheterna används ofta som informations- eller nödanropspunkter och kommunikationen sker över fast IP-nätverk.

När enheterna används i system så är de lätta att integreras sömlöst med andra säkerhets- och utrymningssystem såsom videoövervakningssystem, system för passerkontroll och system för utrymningslarm med talat meddelande. Lösningarna är även lätta att skala upp och ner, vilket betyder att de går att anpassa ifall förutsättningarna i fastigheten förändras.

Se mer om Zenitels intercom här: https://www.youtube.com/watch?v=kfbase3gc4Q

Och på deras hemsida: https://www.zenitel.com/product/safety-security/intercom-devices