SAC Nordic lanserar ny hemsida!

januari 26, 2021, kl. 08:00 CEST

Med en modernare, ljusare och fräschare design kan vi nu äntligen lansera den nya hemsidan. Det är lätt att känna igen SAC Nordics grafiska design och stil men det har hänt desto mer under ytan.

För att öka användarvänligheten på nya hemsidan har vi förändrat produktstrukturen så att du kan hitta certifikat, ljusfiler och andra viktiga filer under specifik produkt. Om du besöker hemsidan med mobilen anpassas vyn till den skärmstorlek du har.

Dessutom har vi förbättrat sökfunktionen så att läsaren får träffar i allt material på hemsidan – artiklar, nyheter och förstås produkter.

NYA PRODUKTER OCH TJÄNSTER
Vad vore en ny hemsida utan nya spännande produkter och tjänster. Kolla vårt nya ljudsortiment från FBT för fastigheter och arenor där det ställs höga krav på ljudkvalitén.

Vi har dessutom lanserat en hel ny familj av servicetjänster för att öka tryggheten hos våra kunder. De nya tjänsterna hittar du här.

Även på belysningssidan utökar vi med ett flertal nyheter. Läs mer här.

Vi har en del förändring i produktstrukturen där vi nu har möjlighet att lägga in dokument så som certifikat, ljusfiler och andra viktiga filer under specifik produkt. Givetvis har en mobilanpassning gjorts också, så du enkelt kan titta runt på mobilen. Klicka dig vidare och finn vårt utökade sortiment.

Och glöm inte, vi finns alltid här!