Välkommen tillbaka Thea!

november 11, 2021, kl. 09:09 CEST

Vi har nöjet att välkomna Thea Karlsson tillbaka till SAC Nordic. 

Thea går in i en tvådelad roll; hon är certifierad Behörig Ingenjör UTM (Utrymningslarm med talat meddelande, den nya benämningen för talat utrymningslarm) och Produktansvarig för Hörslingor. 

Som Behörig Ingenjör UTM så kommer Thea att arbeta med att säkerställa att alla våra leveranser genomförs enligt regler och normer från Svenska Brandskyddsföreningen samt de specifikationer som finns i bygghandlingarna för respektive byggprojekt. Produktansvar för hörslingor innebär att hon kommer att arbeta i hela ledet från projektering till färdigställande och tillsammans med vår leverantör Opus Technologies säkerställa att vårt erbjudande är vassast på marknaden. 

Branschen för hörslingor expanderar, växer. Fler och fler vill ha det installerade i sina anläggningar eftersom det, tyvärr, idag blir vanligare med hörselnedsättningar och -skador. På grund av detta är vi väldigt tacksamma över att ha en kollega som specialiserar sig både på gällande regelverk samt hur man bygger lösningar som tillgodoser marknadens behov. 

Thea kommer senaste från Assemblin där hon arbetade som tekniker med UTM, brandlarm och inbrottslarm. Innan det var hon tekniker och Servicekoordinator här på SAC Nordic så vi ser det som en kvalitetsstämpel för bolaget att hon väljer att komma tillbaka. 

Vi är jätteglada över att ha dig tillbaka!