Hörslingor och Ljudsystem i Expertens Trygga Händer

maj 31, 2023, kl. 13:16 CEST

På vårt kontor i Malmö så sitter Johan Björk. En klok, pålitlig och lösningsorienterad specialist på allt inom ljud och hörslingor. Med stort intresse och mycket hjärta hjälper han våra kunder med allt från att dimensionera ljudsystem till arenor till att hitta rätt adapter för en mikrofonkabel.

I sin professionella roll så jobbar Johan med projektering och försäljning av ljudsystem och hörslingor. Han är utbildad El- och Teletekniker och har lång erfarenhet från att jobba med ljudteknik, vilket gynnar honom i hans nuvarande roll på SAC. Intresset för ljud är stort och Johan är även en multiinstrumentell musiker (bild nummer två är från när Johan och två andra kollegor spelade på vår sommarfest förra året).

Med de goda egenskaperna som Johan besitter så är han en person som alla kan vända sig till för hjälp. Rätt erfarenhet och god förståelse för våra kunder såväl som regelverk gör att Johan kan vara behjälplig i alla ärenden. Hans kloka insikter och sättet han framför dem på gör även att han är en person som vi kollegor gärna lyssnar på. När vi frågade honom hur andra beskriver honom så svarade han att ”…det inte är så många som brukar skälla” men när vi frågade kollegorna så var svaren mycket varmare – klok, pålitlig och intresserad.