Projektledare Erik Tapper

mars 3, 2022, kl. 08:15 CEST

Erik Tapper

De senaste två åren så har vi jobbat med Sveriges största anläggning för talat utrymningslarm – Arlanda flygplats och Erik Tapper är mannen som håller ihop vår leverans. Och det är bara ett av projekten som han ansvarar för! 

 

Kloka funderingar, knivskarp teknisk kompetens och en lugnande närvaro är en del av det Erik Tapper bidrar med i sin roll som Projektledare och det är delvis därför han har vårt förtroende i att projektleda flera av våra större leveranser. Hans arbete säkerställer att våra leveranser sker enligt plan, att vi anpassar våra leveranser ifall byggprojektens förutsättningar förändras över tid och att våra tekniker ska få en lugnare och mer förutsägbar vardag. Mycket för att göra våra kunder och kollegor nöjda. 

 

Projektledning rör framförallt leveranser av utrymningslarm med talat meddelande och ljudsystem. Efter 35 år i branschen så har Erik rätt teknisk kunskap och rätt erfarenhet för att hantera alla problem och önskemål som uppstår. I vår bransch så är leveransförfarandet en stor del av kundupplevelsen och därför är det viktigt för oss att ha projektledare som är tekniskt kompetenta, organiserade och aktiva i sin kommunikation med intressenterna som är inblandade i varje projekt – det är egenskaper som gör en projektledare pålitlig och det är Erik. 

 

“Nöjda kunder är återkommande kunder och vi har ambitionen att skapa livslånga relationer med de som vi gör affärer” säger Erik själv.