Stjärnan Bakom Kulisserna

februari 8, 2024, kl. 11:08 CEST

Möt Matilda – Som med sin glädje och utstrålning lyser upp tillvaron på vårt lager! Matilda är en nyckelspelare i arbetet för att säkerställa en smidig och effektiv logistikkedja på Effekta Power System & SAC Nordic.  

Med sin bakgrund som undersköterska bidrar Matilda inte bara med ordning och reda, utan även en omsorgsfull och ödmjuk inställning i det vardagliga arbetet. Matildas motto: ”att varje produkt når våra kunder i rätt tid och i perfekt skick”, vilket är en uppenbar strävan i hennes dagliga arbete. 

Genom ett nära samarbete med inköps- och beredningsavdelningen bygger Matilda och teamet på lagret förtroende till våra kunder. Deras insatser är helt avgörande för att driva effektiv logistik med mål om att alltid överträffa våra kunders förväntningar.  

Matilda förstår den kritiska rollen som hennes arbete spelar för att undvika missnöjda kunder. Genom sitt engagemang och sin professionalism bidrar hon till att öka både leveranssäkerheten och kundnöjdheten. 

Tack för ditt fantastiska engagemang och professionalism. Tack vare dig kan vi upprätthålla vårt rykte som en pålitlig leverantör och partner!