Välkommen Markus Magnusson!

oktober 12, 2023, kl. 14:19 CEST

Teamet växer och vi kan presentera vårt nya tillskott till Göteborgskontoret!

Markus har under sin tid som student på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet utfört en trainee-tjänst hos oss och vi är glada att samarbetet nu övergått till en tjänst som verksamhetsutvecklare. Markus uppdrag är att skapa, förenkla och effektivisera våra interna processer, ett uppdrag som speglar såväl Markus intressen som våra strategiska initiativ.

”Mitt intresse för företagande och verksamhetsutveckling är grunden till den karriärmässiga väg jag valt att gå. Jag hoppas kunna bidra med min drivkraft och disciplin, men även energi och intresse för människor. Bolagets värderingar och kulturella värden speglar min personlighet där människan, hållbarhet och trygghet är centrala aspekter. Jag är glad för möjligheten till att utveckla och utvecklas tillsammans med alla kollegor på SAC och Effekta, såväl personligt som organisatoriskt.” – Markus

Utöver tiden på universitetet så har Markus arbetat som kundrådgivare på Swedbank och med projektledning inom livsmedelsindustrin, erfarenheter som han tar med sig i sin nya roll.

Varmt välkommen till oss Markus. Tillsammans framåt!