En hjälpsam räddare i nöden för tekniker och kunder

januari 5, 2023, kl. 11:51 CEST

Marcus Johansson. Så heter vår drivna, intelligenta och hjälpsamma Produktspecialist. Med knivskarp produkt- och teknikkunskap så stöttar Marcus både våra tekniker och våra kunder i ärenden som berör system för talat utrymningslarm.

I rollen som Produktspecialist så är Marcus personen som alla kan vända sig till för teknisk hjälp med talat utrymningslarm. Han är 29 år gammal men framstår som att han har varit i branschen en hel livstid för inom talat utrymningslarm finns det inget problem som Marcus inte kan lösa. Vi som är Marcus kollegor vänder oss också till honom när vi behöver hjälp, delvis på grund av hans kunskap, men också mycket på grund av hans bemötande som alltid är välkomnande.

Som Produktspecialist så stöttar Marcus även våra tekniker med alltifrån förberedelser till fjärrsupport när de är ute i fält. När belastningen på organisationen är hög så rycker Marcus även in och hjälper till med driftsättningar och supportärenden hos våra kunder.

Är du kund, leverantör eller samarbetspartner till SAC har du inte nödvändigtvis fått nöjet att träffa Marcus men skulle han försvinna från SAC så skulle även du märka att något saknas.