Välkommen Tim Hammarlund!

augusti 29, 2022, kl. 14:35 CEST

Vi har nöjet att välkomna Tim Hammarlund tillbaka till SAC Nordic.

Tim går in i en tvådelad roll där han dels kommer att arbeta som Projektledare i vår pågående leverans till Arlanda Flygplats och dels som Säljare med fokus på region Norr – från Gävle och norrut.

Tim har jobba som tekniker på SAC från 2015 till 2020. Från 2020 till 2022 utbildade han sig till Energiingenjör på Nackademin och nu har han valt att återvända till oss. Innan 2015 var Tim elektriker och kom i kontakt med SAC när han jobbade som installationselektriker vid byggprojektet för Mall of Scandinavia. Tims tekniska bakgrund kombinerat med den akademiska utbildningen gör honom mycket väl lämpad att driva vidare vår leverans till Arlanda och gör även att han har rätt förutsättningar för att kunna skräddarsy rätt lösningar till våra kunder.

SAC levererar produkter och system till kunder i hela Sverige och vi är därför mycket tacksamma för att få en anställd stationerad i Hudiksvall med goda möjligheter att serva marknaden mellan Gävle och Sundsvall. Vi vill fortsätta att växa norrut i Sverige och det här är ett första steg. Samtidigt så ser vi det som en kvalitetsstämpel att Tim väljer att komma tillbaka.

Vi är jätteglada över att ha dig med oss igen Tim. Varmt välkommen!