Varmt Välkommen Amanda Eckerbom!

juni 24, 2024, kl. 11:08 CEST

Vi växer och välkomnar en ny kollega till vårt huvudkontor i Lagan.

Vi är glada att välkomna Amanda Eckerbom som vår nya Innesäljare på SAC! Amanda kommer senast från ett jobb som butikssäljare på Elgiganten i Ljungby och kommer att arbeta från vårt huvudkontor i Lagan i Ljungby Kommun. Vår ambition är att kunna hjälpa våra kunder direkt när de behöver oss och våra Innesäljare spelar en nyckelroll i att skapa den tillgängligheten.

Amanda valdes ut bland många sökande tack vare sin positiva inställning, lyhördhet och gedigna bakgrund inom försäljning och kundservice. Hon beskriver sig själv som en glad och positiv person som drivs av att ha bra kollegor och möjligheter till utveckling. Hon kommer att jobba tillsammans med våra andra Innesäljare i att hantera inkommande förfrågningar, planera leveranser, hjälpa kunder med problem och hantera reklamationer.

Just nu så går hon igenom introduktionsprogrammet till sin nya roll och inom kort så kommer hon vara igång i sin nya roll. Vi ser alla fram emot det utbytet vi kommer att få med Amanda som vår nya kollega.

Varmt välkommen Amanda, vi ser fram emot att arbeta med dig!